tirsdag 9. mars 2010

Har fått fantastisk hjelp...

...til å lage signatur og vannmerke!!!

Så nå er det på plass også..



Siste oppgavene i stafetten

Nå kan de endelig legges ut. For nå er vinnerne kåret. Gratulerer til Snappscrapparna!!

Spør hvis det er noe noen lurer på. Husker ikke alt ifarta, men mye bazzill, hjemmehekla blonder(alle blonder på disse i dette innlegget er heklet av meg).







Senvinterdag

På søndag hadde vi en herlig senvinterdag. Vi var på en familiedag arrangert av Øststranda Jeger og fiskeforening. Det var pilking for liten og stor og grilling av pølser. Matilde på under 2 år pilket for første gang. Det var artig tror jeg. Et lite naturtalent er hun gitt.. Gradestokken viste 14 minus når vi kledde oss, men i løpet av dagen endte den på minus 1 bare. Sola skinte og vi storkoste oss.


Første pilketur. Syns hun er flink jeg.



Spise er viktig



søndag 7. mars 2010

Ny gaveeske

Rosa og brun denne gangen til ei lita jente på bare ei uke.
Jeg har her valgt og lage "veggene" litt lavere for jeg følte jeg fikk bedre plass til plaggene da. Det er en kjole i den største, body i den mellomsten og en siklesmekke/bandana i den minste. Fikk flott plass til alt i disse.

Materialer:
Bazzill
Nydelig babystempel jeg ikke klarer å huske hvor jeg har ifra.
Blomster fra papirloftet(farget med colorbox cateye rose coral(brukt samme til stempeltrykket) og sprayet lett med glimmermist Iridescent Gold)
charms fra WencheJ(de er ihvertfall sendt fra henne)
Bånd fra Prinsess


Forfra


Fra siden


Detalj av sløyfa med pynt


Kortet på toppen


Detalj av kortet



Mottagerene ble imponert fram til at jeg fortalte at jeg hadde laget eskene, da ble de veldig imponert fikk jeg beskjed om. Så da blei det godt mottatt. ;)

lørdag 6. mars 2010

Babykort

Et vennepar av oss fikk ei jente for noen uker siden. Og dette ble kortet. Litt dårlig bilde siden kamera valgte å ha tomt batteri akkurat da..

onsdag 3. mars 2010

Ny heading...

Jobber litt med bloggen min her nå. Har lyst på en anna bakgrunn, må bare skjønne hvordan først.
Har ihvertfall fått meg en nye heading. Meg og min datter. Her er hun bare 2 dager gammel. <3

tirsdag 2. mars 2010

Mars....

..ny mnd og sola skinner virkelig her. Kunne en bare vært ute. Men med ei jente med uvi blir nok ikke det mye av i dag. Snøen smelter også. Syns ikke så godt enda, men nå kjenner jeg at jeg vil ha vår.
Og med vår kommer det rydding. Så nå selger jeg unna endel stempler jeg ikke har brukt på lenge. Ting som ikke er brukt på et år selges. Ser ikke vitsen med å sitte på de lenger da.;)

Håper jo på å få unna litt og så en kan kjøpe litt nytt med god samvittighet!!