tirsdag 14. juni 2011

Pinsen over..

Ja, da var nok en helg over. Her har helgen gått med til diverse gjøremål. Vi driver å flytter hekken ved terrassen. Vi har en helårsgrønn Buksbom ståendes der, som kunne vært fin. Men vi planta den for tett til terrassen og for tett inntil hverandre. Så i helga har vi spadd opp alle. Kjøpt ny jord, duk og dekkbark. Så i løpet av uka blir det finfint. Har bare igjen den ene kortsiden. Den andre kortsiden er det levegg på, men vi skal grave opp, legge duk og bark der også. Også ønsker vi oss en litt robust klatreplante der etterhvert. Noen forslag?

Buksbom er for de som ikke vet det en av de plantene som har blader og er vintergrønn. Den kan formes veldig lett. Men ikke hvis man planter for tett tydeligvis. ;)
De ser slik ut.
Bildet lånt av Plantasjen.no
Våre er ikke så fine som denne. Men bilder kommer utover sommern. Kanskje allerede i slutten av uka?
Overskuddet til interiør, hobby og blogging er ikke akkurat til stede om dagen. Jeg skulle ha sydd masse puter, forheng og diverse andre ting til snuppas rom og hagemøbler. Lekekjøkkenet skulle vært malt, det samme med snuppas hagemøbler. MEN det skal jo sies at uteværet har liksom ikke akkurat vært malevær da. Når det har vært sol har det vært for kaldt om natta til at ting tørker. Æsj. Håper på bedre vær etter snuppas barnehageferie.

Ellers har vi, som sikker mange andre, fulgt flommen i Lågen og Glomma. Min søster bor slik til at hun ble litt utsatt, men henne og hennes hus gikk det takkoglov bra med. Men man blir jo litt ekstra engstelig alikevel.
Nå er den største faren over, vi frå bare håpe at det ikke blir for mye nedbør i den nærmeste tida.

Håper alle har hatt en knall Pinse. Det har vi, blitt litt solbrent og.
Ha en fantastisk uke!

Ingen kommentarer: