torsdag 16. juni 2011

Hekken min

Vi har lenge hatt denne buksbomhekken ved terrassen. Den har vokst seint og vært gul. Så skjønte vi at HEI den står for tett, og gresset får vokse villt inni der.
Da tok vi tak nå. Vi tok opp alle plantene, la på ny jord, duk og satte de ned igjen før vi hadde på bark. Ble det ikke fint? Ikke så lett å se, men før hadde vi kun planter langs langsiden, nå har vi langs den ene kortsiden og, for når vi satte de med litt mer mellomsom, og satte inn to Hagehortensiaer der så ble det 12 til overs gitt.  Det er bak i det første bildet. Hagemøblene er snuppas. De skal beises hvite i løpet av sommern.





Nå skal jeg lage ferdig et kort, det andre får vente til i morgen. Ha en super dag!!

tirsdag 14. juni 2011

Give Away hos Anette i bloggen Hjemme hos meg

Løp å se. Lekre ting fra Søstrene Grene. Give Away hos Hjemme hos meg

Jeg vet ihvertfall at jeg ønsker meg dette. Passer fiint med de andre kommene mine derfra dette.

Pinsen over..

Ja, da var nok en helg over. Her har helgen gått med til diverse gjøremål. Vi driver å flytter hekken ved terrassen. Vi har en helårsgrønn Buksbom ståendes der, som kunne vært fin. Men vi planta den for tett til terrassen og for tett inntil hverandre. Så i helga har vi spadd opp alle. Kjøpt ny jord, duk og dekkbark. Så i løpet av uka blir det finfint. Har bare igjen den ene kortsiden. Den andre kortsiden er det levegg på, men vi skal grave opp, legge duk og bark der også. Også ønsker vi oss en litt robust klatreplante der etterhvert. Noen forslag?

Buksbom er for de som ikke vet det en av de plantene som har blader og er vintergrønn. Den kan formes veldig lett. Men ikke hvis man planter for tett tydeligvis. ;)
De ser slik ut.
Bildet lånt av Plantasjen.no
Våre er ikke så fine som denne. Men bilder kommer utover sommern. Kanskje allerede i slutten av uka?
Overskuddet til interiør, hobby og blogging er ikke akkurat til stede om dagen. Jeg skulle ha sydd masse puter, forheng og diverse andre ting til snuppas rom og hagemøbler. Lekekjøkkenet skulle vært malt, det samme med snuppas hagemøbler. MEN det skal jo sies at uteværet har liksom ikke akkurat vært malevær da. Når det har vært sol har det vært for kaldt om natta til at ting tørker. Æsj. Håper på bedre vær etter snuppas barnehageferie.

Ellers har vi, som sikker mange andre, fulgt flommen i Lågen og Glomma. Min søster bor slik til at hun ble litt utsatt, men henne og hennes hus gikk det takkoglov bra med. Men man blir jo litt ekstra engstelig alikevel.
Nå er den største faren over, vi frå bare håpe at det ikke blir for mye nedbør i den nærmeste tida.

Håper alle har hatt en knall Pinse. Det har vi, blitt litt solbrent og.
Ha en fantastisk uke!

onsdag 8. juni 2011

Muffins til snuppas bursdag

 Fant ut i fjor at muffins/cupcakes er mer spennende enn bløtkake. Så heretter blir det muffins her. Disse lagde jeg til snuppas 3 års dag. Glasuren ble for tynn til flotte topper, men de ble da søte lell på etasjefatet mitt.


Med 3 lys i den ene selvsagt.

Brukte hvit kremostglasur. Det var kjempegodt, men jeg piska for lite eller brukte for lite melis, så det ble litt flytende. Men man lærer så lenge man lever har jeg hørt. ;) Med søt rosa pynt ble disse godt mottatt. Også fikk jeg endelig til deilige marengs som var seige i midten. Rosa de og så klart. 


Kjæresten til onkelen min kom med bamsekake til snuppa. DET var stas det



Litt seine bilder, men de kom da.
Ha en super junidag.


tirsdag 7. juni 2011

Mitt første staffelikort.

Laget et staffelikort på bestilling til ei jente som ble konfirmert i helga.
I lillatoner og svart.
Brukt litt filtbord, diverse brads og sommerfugler. Primablomster og bazzill. Og min kjære MS punch.






Deilig å scrappe litt igjen. Det blir altfor lite av det om dagen, men nå har det da blitt noen kort.

Her regner det og er grått. Men det er så varmt at alle vinduer står oppe. Så frisk luft får en ihvertfall. ;)
Ha en super dag.