onsdag 26. september 2012

Strikkedilla om dagen




Nesten ihvertfall. Har strikka litt i det siste. Holder nå på med en skappelgenser til meg selv. Men det jeg skal vise fram nå er en hals jeg har strikket etter eget hode.

Strikket i pt3 garn som bare lå i en pose her uten mål og mening. 
Kan også brukes opp over hodet.


Ha en fantastisk høstdag. Her er den mye våt, men det er fint sitte inne, fyre i peisen og strikke vær.


søndag 23. september 2012

Sofaputer

Noen av mine sofaputer. Tatt bilde med Instagram i dag. Elsker det grå og rosa sammen. Men samler opp til å bytte ut fargene. ;-) Men det blir ikke før jul. Men etter jul, da blir det endringer her.


lørdag 22. september 2012

1 år, -67 kg og et helt nytt liv...

I august i 2011 tok jeg gastric bypass, også kjent som slankeoperasjon eller gbp. 
Dette hadde jeg ventet på lenge, og var veldig klar. Noe som har ført til at reisa etterpå har blitt MYE lettere.  Jeg er helt ferdig med alt som heter godterier(foreløpig ihvertfall). Jeg har ikke spist sjokolade, søtsaker, kaker eller chips siden 1.august 2011. Og jeg trives kjempebra uten. Jeg har også begynt å trene, så jeg trener 3-5 dager i uka. Og elsker det. Sånn som nå som jeg har betennelse i knærne får jeg nesten noia av å ikke trene. 
Tenkte vise endringen min litt en bildemontasje. Det er kun 3 bilder, men det er fra dagen før operasjonen, 6 mnd etter og nå, ca 1 år etter operasjonen. Jeg er nå normalvektig med en BMI på 24. Bmien min ved start var 47. 

Håper alle har en knallhelg. Det har jeg. 


lørdag 8. september 2012

Kose oss

Vi har tatt noen små tak hjemme her. Vi spiser middagen ved spisestue bordet hver dag, og vi skrur av tven mens vi sitter der. Utrolig hvor lite det skal til for at man føler mer familiesamhold. Og med litt lys, brikker og servietter så får en det ekstra koselig.

I morgen blir det tur til Naturhistorisk Museum i Oslo.


Høstmorgen

Nyter en kopp cappucino og grov vaffel(uten sukker) på denne høstmorgenen. Tente lys og en caluna på bordet gir litt lun høstfølelse.

God helg folkens!


onsdag 5. september 2012

Give Away i Svenngården

Flotte Amalie har jaggu rundet 1.000.000 visninger på bloggen sin. Og det feirer hun med Give Away. Jeg sier ja og takk jeg. Og ikke minst GRATULERER!!  Alle tre gavene er knall, men jeg drømmer om Kremmerhuspakken jeg da. Dette er en av de bloggene jeg leser mest, og henter mest inspirasjon fra. 

Stikk inn i Svenngården du og, og bli inspirert!!! 


Ha en vakker høstdag!!


Pizzasnurrer

Etter noen sykedager så er formen fortsatt ikke på topp. Men jeg har da fått unna en runde med pizzasnurrer ihvertfall. Så da er middagen klar i dag. Blir lettvint for min kjære også nå. Han kan nå bare ta en (eller flere) pizzasnurr fra frysern i matpakka, så er den tint til lunsj.

Ha en flott høstdag. Her skinner sola, selv om vi nesten blåser bort.


mandag 3. september 2012

Som mange andre bloggerne...

.. elsker jeg Kremmerhuset. Så mye blir kjøpt der ja. Og her er min ønskeliste for høsten.





Elsker uglene, de er jo så søte. Lyslykta er bare av av dem, skulle gjerne hatt alle typene, liker at det er mønster inni. Minien er jo sååå søt da, og alle puter med svarthvitt trykk er egentlig velkomment her altså. 

Hva er dine favoritter? Se selv Kremmerhuset



Ha en flott høstkveld.


søndag 2. september 2012

Sløvesøndag

Idag har jeg gjort INGENTING. Jeg er i en periode med utrolig mye luft i magen, så dagen i dag har gått til massasje av magen. Noe har løsna, men jeg håper en litt mer aktiv uke neste uke vil gjøre stoore ting med magen gitt. Dette er en av utrolig få bivirkninger jeg har fått etter min Gastric Bypass som jeg tok for et år siden. En annen er at jeg reagerer på fett og sukker, men det gjorde jeg vel på en måte før og.  :D
Bøker fra fiiine hylla mi har vært dagens underholdning når magen har vært ballong.



Ha en fortsatt superflott søndag!!


lørdag 1. september 2012

Bokhylla før og nå..

Nå er det straks 2 år siden vi flytta inn i nystua med ny fin bokhyll/tvhylle. Når det var nytt så bokhylla ryddig og ren ut, nå derimot er den fylt opp med mer bøker, dvder, en ledning her og noen kasser der. Nå ser det faktisk ut som det bor folk her. 

Sånn så den ut i 2010

Sånn er den nå.

Og jeg trives med den nå også. Like glad i den. Og nå er den blitt den fargeklatten jeg ville den skulle være. 

Ha en super høstdag.