fredag 29. juli 2011

Midt oppi alt sammen gjør man litt anna og.

Rommet til snuppa har fått litt på ene veggen og hylla hennes har fylt seg opp ganske så bra.
Kardemommebyboka er favoritten, og i midten oppe i hylla ser dere noen av husene derfra.
Vi kjøpte de i Dyreparken tidligere i sommer.

Endelig fått opp diktet over senga. Hun vil jeg skal lese det for henne hver kveld. <3 Og som dere ser er kosedyr"strømpen" fylt helt stappfull.

Gyngestolen hun fikk til 3 årsdagen sin av sin tante, med Oldemor-teppe, heklet av Oldemor 
og yndlings boka.


Ellers har uka vært en bergogdalbane. Mer om det kommer senere. ;)

Ha en super helg i sola(her er det sol ihvertfall).

mandag 25. juli 2011

Tenner lys

Vi får ikke gått i rose- eller fakkeltog i dag. Så da tenner vi heller masse lys her hjemme, til minne om alle de rammede etter fredagens hendelser.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Etuikort

Vet ikke hva jeg skal kalle dette jeg. Men det er en tag inni med personlig hilsen på og gavekort til kino.



Ellers har vel helgen her vært preget av det samme som resten av Norge og verden. Bombingen og skytingen på fredag har gått inn på oss også. Lys har vært tent, og mange tårer har blitt felt.

fredag 22. juli 2011

Serviettkort

Da er det første serviettkortet laget også. Jeg syns det er kjedelig å lage like kort hele tiden, så her blir det mye forskjellig.
Brukt hvit bazzil, creamy brown Fluid Chalk, Tuquoise Hill's ark fra Riddersholm Design, silkebånd og et babystempel jeg dessverre ikke husker hvor er fra. 






Kortet var veldig mye enklere å lage enn jeg trodde. Gøy var det. Kan hende at det faktisk kan bli flere sånne. Utrolig nok.


Ellers skjer det vel lite. Rydder litt, for vaskedama kommer ENDELIG tilbake i morgen, etter 6 ukers fravær. Det skal bli deilig med helt rent hus igjen. Hun er så mye flinkere enn meg til å vaske. ;) Ute regner det så utetid blir det dårlig med, men da får en jo scrappet litt da. Og jeg har virkelig fått gløden. Blir noen interiørinnlegg også neste uke regner jeg med. Har allerede noen planer. 


Ha en kjempeflott helg.



torsdag 21. juli 2011

Minikort, for første gang

Deltar i min første utfordring.
Utfordringen heter Grønn, og er hos Scrapperiket.Laget et bursdagkort til en gutt som blir 3 år.Siden unger i den alderen der ikke er veeeldig interessert i kortene spesielt, og gutter er kanskje mindre fokusert på kort enn jentene også tror jeg, ble det et enkelt lite minikort.
Det er lysgrønn bazzill og klippet ut en lastebil fra Let's Roll, beep beep ark fra imaginesce. Stemplet med tekststempel fra Kortihodet, MM og Rhonna Farrer. Et liten stump med bånd og en bilcharm ble også med.





Endelig har scrappelysten løsna. Så nå kommer det nok flere kort framover. ;)

Ha en fortsatt super sommer!



onsdag 13. juli 2011

Snuppa har fått MASSE nytt i sommer.. Viser fram noe..

Hun har blant annet fått den søøte Blafre matboksen. Mamman har sikla på den lenge. Pappan vet ikke hva det koster hihi..

Også har jeg shoppa knotter. Hva de blir til er en bitteliten hemmelighet enda, men maaange lager sånt om dagen har jeg sett.

Også har jeg fått laga dikt i ramme. Den har bare ikke kommet opp enda.

Ellers går dagene med til å slappe av. Ferien tok på bein og hofter så jeg må ta det litt piano. Har stor planer om å få sydd forheng, puter og få malt diverse snuppemøbler i løpet av sommern. Kanskje begynne snart da?

Håper alle bloggere og ikke bloggere koser seg med den typisk norske sommern!!

søndag 3. juli 2011

Sommerferien i år!!

Den gikk til Kristiansand Dyrepark. 3 herlige dager i parken, slitsomt, siste dagen gikk med til krakkesitting og ei god bok for mor, men resten storkosa seg.
Vi fikk se Kardemommeby, Kaptein Sabeltanns Verden, Kutoppen og Skomakergata. Sistnevnte var det dårlig med liv i. Gjett hvem som vil tilbake dit i desember da?;)

Uka gikk fort og vi storkoste oss. Vi var også en tur innom Langesund og badeland der. Så bading ble det og litt av.

Håper alle har en suuper sommer, selv med noe regn i store deler av landet. ;)