søndag 24. februar 2008

Helga og uka over

Da var enda en uke gått gitt.
Denne uka trakk jeg meg fra stafetten som før er nevnt. Syns det blir for mye krangling og unødvendig greier. Det begynte å gå utover folk rundt meg ellers, så da var det best å gi seg fant jeg ut. Ellers skjer det lite.

Vært i dåp og er nå faddere til vår nevø Henrik. Han var så snill i kirken. Gråt lit fordi han var sulten, men det er da lov. :)
Ble kjempesliten av dåpen da. Ikke vant med så mange mennesker rundt meg om dagen jeg. Og masse barn i alderen 3 mnd og opp til 15 år. Så lydnivået var ikke akkurat lavt heller. :D Men koselig da.
Fikk på meg bunaden min da. Så gøy. tror ikke det har vært mange der ute som har kunnet bruke bunaden sin uten å sy den ut i 7 mnd!!!:D
Det var gøy å ha den på for den er helt ny, og ble brukt for første gang i dag. Siden den passer nå må den nok syes inn litt til den dagen vårt lille nurk skal døpes.

Ååå som jeg gleder meg til i mai. Venter utålmodig på at lille skal bli født nå. Er forelsket allerede, og gleder meg så masse til å hilse på knøttet.

Nå skal jeg finne senga. Lang dag og kjempesliten så sovner nok fort!!;D

lørdag 23. februar 2008

Dåpskort

Laget dåpskort til vår lille nevø Henrik i dag. Han skal døpes i morgen, men det er jo typisk meg og vente til siste lita!! :D
Jeg har brukt turkis, vanilla og brun bazzill. Også brukt et mønsterark jeg ikke aner hvor er fra, for det var en rest her.;) Tilda bamsestempel fargelagt med Distress ink. Alle kanter som er svertet er svertet med distress ink. 100% elsket og Prins stemplene er fra Papirloftet(elsker disse). Teksten inni er funnet på http://www.scrapping.no/ og printet i turkis på vanilla bazzill. Baksiden er det kun et personlig laget av stempel, limt på bazzil og mønsterark. "Henrik" er skjært ut med Craft ROBO!!








































torsdag 14. februar 2008

Stafetten oppgave 2

Her skulle jeg lage en grønn LO.

Føler at den ble grønn ihvertfall. Og fikk brukt masse bilder fra ferien vår i sommer, da vi var innom Jomfruland.

Laget med

BG Mønsterark

hvite og brune brads

rub ons fra MM

Swirlestempel fra rhonna farrer

grønn bazzil

Overskrift kuttet ut med CR

Tok ny rekord i antall stemmer da. Får sjelden mer enn 2-6 stemmer på konkurranser, men denne gangen fikk jeg 13, og ble nr 5 i min gruppe. :)

onsdag 13. februar 2008

I nattens..

..mulm og mørke!! Jada sitter her da. Med et bekken som krangler, og måtte selvfølelig på do på nattestid. Da trenger jeg litt hvile nede før jeg krangler meg tilbake til senga. En ting er bekkenet, det andre er hoftene mine som krangler i tillegg. Sånn, nok syting.. :D

Idag(for det er jo onsdag her nå liksom) skal det scrappes IHVERTFALL 2 LOer. Kanskje 3. Har planer for alle, og den ene er det som skal printes printet. SÅ det går unna når en først begynner når en liksom har en plan.

Heklakjolen feridg heklet front og bakstykke. Skal bare monteres også skal det hekles pyntekanter rundt omkring.;) Men det blir nok over helga.

I helga skal vi nemlig en snartur til Århus.

Nå skal jeg krabbe opp trappa igjen og finne dyna!!

mandag 11. februar 2008

Oppgave 1 i stafetten.

Da var avstemmingen over så jeg kan legge ut LOen min.


Fikk en skisse som jeg skulle følge.
Denne:
Som resulterte i dett bidraget:



Sirkelen er håndsydd.

Nye uke nye muligheter

Mandag og ny uke.
Noen planer er det jo for uka. Skal jo på de vanlige tingene som bassengtrening og fysio. I tillegg håper jeg det blir litt mer action i stafetten på www.scrapping.no. 2 oppgaver på nesten 2 uker er for lite altså. Blir jo lat av det, ikke får jeg unna så mange bilder jeg hadde håpet på heller!!!
Ble jo med jeg da for å få scrappet noen av de fine bildene fra i sommer. Også er det helt stilt på oppgavefronten.
Jaja.. Da får jeg hekla litt da. Frontstykket på kjolen ble ferdig i går. Håper på å få hekla litt i dag og, men har endel annet som må gjøres først.;)

Får vel svinge meg her.

søndag 10. februar 2008

Dagen i dag!!

Ikke vært spesielt hobbyretta egentlig.

Men fått gjort mye annet da. Klesvask blant anna. Og fått igang kjøkkenet igjen, det har vært totalbomba en ukes tid(huff). Men i går kveld tok vi tak her, og huset ble rydda og støvtørket og støvsugd. Må støvsuges i dag og, for min kjære holder på med å bygge bad her. Og idag har de lagt taket. Så det har vært mye flying ut og inn. Men mannen er flink og støvsuger selv han da. Det er deilig, for med et bekken som ikke er enig med meg om dagen, så får jeg ikke gjort slike ting.
Men i dag har jeg altså nesten fått unna ALL klesvask som har hopet seg opp. Det er så deilig.
Plutselig oppdager en hvor mange håndklær en egentlig har. :)
I tillegg har jeg sett på ski i dag. VM i skiskyting er stas. Og mens det har gått har jeg heklet litt på en søt kjole fra garnstudio i alpakka. Denne er så enkel å hekle og går ganske fort også. Så litt hobby har det jo blitt da.

Håper alle som sniker innom har en fortsatt flott søndag!!

Melkekartong kort.

Her er min første melkekartong.
Morsomt å lage og blir nok mange flere av denne gitt.
Har brukt
lillabrun bazzill
brun bazzill
Mønsterark fra Blue Cardigan Designs
Fancypance swirlestempler
Tilda fra Magnoli fargelagt med distress og leplume
Datostempel fra Papirloftet
Hvitt ricrac som jeg har farget med distress.





Enda en blogg...

Men kommer jeg til å bruke den?
Ja, det gjenstår å se.
Syns det er veldig kjekt med alle som har flotte hobbyblogger. Syns det er kjekt og kunne snike litt å få ideer til noe jeg selv kan lage.
Kanskje det er på tide med en egen, som jeg faktisk følger opp?

Ja, jeg prøver nå ihvertfall da!!