søndag 23. januar 2011

Helga over

Hatt en rooolig helg. I dag har vi vært ute litt, men det varte ikke lenge gitt. Vi fikk sol og noen kuldegrader i fjeset ihvertfall. Godt var det. Snuppa prøvde seg på ski for første gang, men det aner meg at skiene ikke er smørefrie, så vi må fram med litt klister tror jeg. ;) Hun syns det var greit så lenge vi dro henne. Men hun er jo bare 2,5 år da. Stolt av henne jeg.

Hva bruker jeg ellers dagene til? Jo, som nevnt tidligere fikk jeg biografien til Margit Sandemo til jul. Den er morsom, trist og fantastisk skrevet, som alt hun skriver!! Så dagene nytes med boka og utallige kopper med frukt te fra Kremmerhuset.




 Lesekroken vår. Både mannen og jeg leser mye mer etter at vi fikk en egen lesekrok i stua. Merkelig fenomen. Deilig å kunne sitte der, mens snuppa ser barnetv, med en bok.


Ha en fortsatt god søndagskveld og en fantastisk ny uke.

torsdag 20. januar 2011

Sofautfordring hos Anette

Heng dere på Anettes nye utfordring Vis meg din sofa.

Her vår sofa. Den er verken fancy eller dyr. Det er en mørk grå sofa fra Skeidar som vi har hatt i 8 år eller noe tror jeg. Den funker fint enda, selv om vi ønsker oss en stor sofa med sjeselonger på hver side. Bordet er Hemnes fra IKEA, samme med hjørnebordet. Prøver å stæsje opp sofaen med pledd og puter, men jeg er så sær på puter. I går fant jeg den grå puten på Kremmerhuset. Og falt pladask. Aldri kjøpt så dyr pyntepute, men den var så fin.
 Hva syns dere? Er den fin eller?
Tar med et bilde av min nye yndlingsplante; Hjerteranke som står på hjørnebordet(pluss en i bokhylla og en på det ene badet). Lampen er Årstid fra IKEA, pyntepotta noe jeg hadde i kjellern som er nøytralt og telysglassene er og fra IKEA.


Ha en fortsatt super torsdag og snart er det helg!!


Vakker vinter

Tok med meg kamera ut på balkongen istad og tok noen klare vinterbilder. Jeg elsker himmelen når sola skinner på vinterstid. Blåfargen er så klar og lys.



Ikke akkurat interiør eller hobby idag, men vinteren er virkelig vakker idag. Og nå begynner sola og varme godt igjen etter en kald periode. Gradestokken hopper flere grader oppover når sola kommer fram. Deilig!!

søndag 16. januar 2011

Enda en uke over...

Og i helga har vi nesten ikke gjort noe. Det var en bursdagsfeiring i går ellers stille på oss.
I dag tok jeg med meg mini på kjøkkenet og surra sammen en brownieskake. Det var stas både for store og små. Enkel middag ble det og med ferdig oppdelt røkt svinekam, stekt sopp og kokte poteter. Slikt som ikke tar tid passa godt i dag. Til i morgen er gule erter lagt i bløt og salt svineknoke tatt opp av frysern. mannen vil ha ertesuppe og jeg vil ha komler og salt kjøtt. Javel, da gjør vi sånn.

Tok noen bilder av orkideen jeg kjøpte for 79 kr på IKEA tidligere i uka, den var VIRKELIG verdt pengene sine.
Bildet er en tegning av min svigermor da hun var ca 3 år gammel. Hvis dere ser på noen av bildene av vår lillesnupp, ser dere hvem jenta vår ligner.
Før helga kom det 3 nye interiørblader med hjem gitt.. De har fått plass i kurven til Hortensian min. Helga har blitt tilbragt med disse bladene. BoligDrøm begynner virkelig å bli en av mine favoritter sammen med Bolig Pluss altså.
Bildene er ikke superbra, men lyset er vel heller trist også om dagen.

Håper alle får en flott ny uke!!

fredag 14. januar 2011

Endelig noen bilder av stua i etterjulsmodus...

Jeg tømte jo ut jula for over en uke siden, handla blomster på mandag og litt stæsj på onsdag. Men først i dag får jeg blogget litt hus føler jeg.

Spisestua har den grå duken vi brukte i jula fortsatt. Det vil si, jeg valgte denne duken fordi den passer hele året. Og med litt brikker og/eller løpere i diverse farger utover året tror jeg det blir veldig bra. Brettet har beholdt engel og hjerte, men fått følge av en Miljøgårdenskål med søte hjerter i, en primula i en Kardemommepotte fra IKEA, to små vaser med lys i og et te lys inni krona vi kjøpte før jul.
 Skapet i spisestua har fått nye blomster "bare". Bildet er tatt i mars 2008, to mnd før snuppa om til verden. På bildet over kan en såvidt skimte en eføy og en orkide der og, men lyset ble så dårlig på de bildene at det får dere se en anna gang. ;)
Primula er for meg senvinterens blomst nr 1. Den frisker opp veldig. Jeg valgte hvite og rosa fordi det passer best inn her nå med det hvite og grå.
Skjenken har fått et lysbrett med primula på. I tillegg står et tomt stettefat der, som jeg ikke aner hva jeg skal gjøre med enda og julegaven fra veslesnupp til mamman og pappan hennes. En egenmalt ramme med bilde i. Den var så søt.



Håper alle får en flott januarhelg. Vår skal brukes til skiprøving(snuppa fikk det til jul selvfølgelig) og bursdagsfeiring av en venninne som har fylt 30!! Gleder oss!!

torsdag 13. januar 2011

Julegavefremvisning..

Skulle blogget mye, mye mer, men overskuddet uteblir.

Legger ved et bilde av en av de julegavene jeg virkelig ønsket meg, og fikk. Nemlig to smykkestativ fra Lisbeth Dahl!! Bildet er tatt i dårlig lys, men det er ihvertfall et bilde. Og jeg elsker stativene mine. Fikk de av mine herlige lille datter. Foreløpig har de fått plass sammen med lillesnupp sitt prinsessesmykkeskrin, som hun fikk til dåpen av bestefar, og en lampe fra Perfect Home vi fikk til jul for mange år siden. Oppå en IKEA kommode i gangen i 2.etasjen.


Jeg fikk mye annet fint også, blandt annet biografien til Margit Sandemo. Den kommer nok med på et bilde etterhvert den også, siden den ligger mye framme om dagen. ;) 

Håper alle har en fin uke.

tirsdag 11. januar 2011

Litt tregt her om dagen

Jeg skulle blogga masse, men verken humør eller hus er i form. ;)
Men i morgen går det en tur til IKEA, så da håper jeg at huset blir littt mer bloggbart på torsdag kanskje? Må ha noen små blomsterpotter, for jeg har handla masse primula jeg ikke har potter til.. Skal ha Kardemummapotter hadde jeg tenkt. Hvite og enkle. Mulig det blir en sinkpotte eller to også, men vi får se. Fikk handla masse blomster på plantasjen på mandag. Salg der og, knall!! Masse planter for 350 kr. Hurra!! Og litt julepynt ble handla på en interiørbutikk på 70% salg!! Gleder meg til desember allerede!!

Ha en super tirsdag folkens.

torsdag 6. januar 2011

Godt nytt år!! Litt sent, men...

Jeg har nemlig vært borte en uke. På deilige, varme Tenerife. Vi bodde på et flott Sunwing Resort. Deilig med litt varme. Vi hadde det meste av mat inkludert så vi bare kosa oss og lå ved bassengkanten stort sett hver dag.
Et lite bilde fra nyttårsaften.

Da var det flott buffet, underholdning for store og små og masse godt drikke. Vi ga oss tidlig pga lillesnupp som var helt ferdig kl 22. Men vi koste oss masse lell. 26 varmegrader hadde vi faktisk på dagen den 31.12 2010.

Dette var mitt nyttårsinnlegg gitt. En uke nesten over tida, men sånn er det når man flakser rundt. Håper på å få en bloggverdig stue, og resten av huset til uka når vaskedama har vært her. Jula er rydda ned i kasser og kjeller.