lørdag 30. april 2011

Jenterommet kommer seg...

Nå jobber vi på. Målet er at rommet hennes skal bli ferdig, og godt lufta ut til bursdagen hennes i slutten av mai. Da trenger vi desperat rommet til overnattingsgjester, som kommer den helga. Men det blir fint. Det blir innebygde skap i kneveggen. Der skulle vi egentlig hatt ikea dører foran, men når vi tok de av i stad for å male inni fant vi ut at noen lister og en "gardin" vil blir MYE finere. Jeg skriver vi fant ut. Jeg har sett det lenge, men mannen var liksom litt fastkjørt i de dørene. Hjalp å ta de av litt. Jeg har fått strukturmalt pipa(det vil si den er malt med pensel, men med strukturmaling pga litt ymse pusseresultater), malt inni skapene og grunna listene rundt. Vi har i utgangspunktet kjøpt ferdig malte lister, men noen steder hadde vi glemt så vi hadde ikke malte lister til å ha der. Så da må noe males. Så da tror jeg de ferdig malte får et strøk ekstra de og slik at strukturen blir lik. Også trengs det litt akryl hist og pist også. Så da blir det supert. Fargen på veggen er Skagen har jeg funnet ut her for jeg trodde det var sand og det stemmer ikke ser jeg av fargekartet til Jotun fargekart. Og taket er hvitmalt panel. Vurderer sterkt om alle listene blir kritthvite og, for jeg syns det ser penest ut rett og slett.
Møblene ble shoppa tidligere i uka. Håper på litt påfyll av slikt til bursdagen, men vi får sjå hva som skjer.

Håper alle har en knallhelg. Nå skal jeg vispe sammen ei ostekake før leggetid. Snuppa er hos tante på overnatting, så vi kan sove lenge i morgen.

torsdag 28. april 2011

Vårens vindusvask er herved ferdig.. nesten..

Kommer ike til alle vinduene pga stillasjer, men det får være. De er vaska innvendig da. Jeg er sånn som bare MÅ ha vaska vinduer før 17.mai. Er du sånn?

Jif Vindu System
(lånt av Lilleborg.no)
Jeg bruker Jifs fine vindusvaskesett fra Lilleborg.

Ha en superduper torsdag.
Nå skal jeg slappe av litt før jeg skal sveive sammen noe brownies. Min kjære har nemlig bursdag idag!

tirsdag 26. april 2011

Ikea tur idag....

I løpet av påsken(magisk hvordan dette skjer med ungen, gjelder klær også) har visst snuppa blitt stor jente. Hun butter snart i begge ender av senga si, så nå måtte vi ha ny seng til henne. Så jeg sjekka IKEA sine sider, men Hensvik var ikke inne. Jaja, vi reiser og ser ihvertfall. Også fikk snuppa være med å velge. Det endte med en Gulliver seng isteden. Tror den blir knallfin på rommet hennes, som er litt grålig med hvite lister og hvite dører på kneveggens småskap. 
GULLIVER Seng med ribbebunn hvit Lengde: 165 cm Bredde: 76 cm Madrasslengde: 160 cm Madrassbredde: 70 cm
(lånt av IKEA.no)
Men klarte jeg kun kjøpe seng med madrasser? Neida, det ble med noen rosa lykter, noen søte rosa servietter, et hjerteteppe snuppa selv valgte( til 35 kr var det ikke noe krise liksom) og en hvit Leksvik knaggrekke. Gleder meg til mannen får opp listene der inne nå. Jeg rydda nemlig rommet reint for alt sånn som typisk havner på "tomme" rom idag.
(lånt av IKEA.no)
I tillegg ble det med en Hensvik hylle med hjem. Det er oppe til vurdering og male bakveggen, eller "tapetsere" den, men tror den blir sånn nå i første omgang.
HENSVIK Hylle hvit Bredde: 75 cm Dybde: 17 cm Høyde: 48 cm
(lånt av IKEA.no)
Så da mangler det bare at rommet blir ferdig. Mannen har krabba i arbeidsklea og driver å retter et gulvproblem. Så skal listene på i løpet av uka. Vinduet skal flyttes noen cm ut, så det blir ikke lista nå. Det må vi ta senere, men det får være. Jenta må på eget rom nå. Hun er tross alt snart 3 år.

mandag 25. april 2011

Påsketrappa

Jada, jeg lovte bilder av påskepyntet trapp, men siden min kjære har flytta inn på den siden av huset med alt av verktøy og annet (i mine øyne) skrap så utgår det. Jeg lover at dere skal få se den maipyntatrappa mi om en ukes tid eller slikt. For resultatet av den fineste påska i manns minne og en manns overskudd er nemlig at inngangspartiet er nesten ferdig. Vi har nå en flott bod over trappa, og takstein er på plass. Mangler mønepanner, men det får drøye noen dager til. Det er vanntett nå ihvertfall.

Siste dagen i påskeferien. Jada, snuppa gleder seg nok til barnehagen igjen i morgen. Jeg gjør ihvertfall det. Sen påske i kombinasjon av mannens arbeidslyst har ført til mye snuppetid på meg. Elsker tiden, men knærne mine er ikke enig. Men i morgen kommer hverdagen igjen. Da kan jeg hvile knærne litt!!

Håper dere alle har hatt en suuuperpåske. Det har jeg.

søndag 24. april 2011

Noen av påskens goder.

Anton Berg marsipanegg, Isfolket og en gul liten Ildtopp.
I tillegg til denne påskens deilige sommervarme og familiekos gjør dette underverker for sjel og kropp.

Hvilke påskegleder har du?
Published with Blogger-droid v1.6.5

onsdag 20. april 2011

SKAL BARE...

Det sier snuppa her nå. Hun skal bare se Mikke før frokost. Flott for mor som ikke har fått gjort noe den siste uka. Så nå er kontoret rydda slik at man ser gulvet igjen!!

Ellers går påsken flott. Med kjempeflott vær er vi nesten ikke inne. Koser oss masse med utetid og familietid. I dag er siste dagen på jobb for mannen og i påska, så nå blir det husbygging, vedkapping og masse familietid imellom.

Håper alle har en superflott påske.

GOD PÅSKE ALLE SAMMEN!!

søndag 17. april 2011

Påsketid...

Jada. Enda et innlegg denne mnd. Utrolig men sant.
Blir bare et kjapt innlegg med sniktitt av den påske"pynta" stua. Ikke mye pynt her i gården. Bare noen selvheklede egg, litt påskeliljer og litt vårfarger.

Denne delen har dere sett før, denne gangen med et mini påsketre og en gul miniildtopp. Ikke lett å se ildtoppen, men den står da på bordet der. Fått oss persienner i hele stua og. Det hjalp litt på innsynet gitt, vi bor veldig utsatt slik nemlig. Vi valgte hvite aluminiumspersienner fra KID.
Påsketrret vårt. En Trollhasselgren med noen av mine heklede egg og snuppas hjemmemalte isoporegg. <3
Spisestua, kun med en påskeliljesak på bordet.
Kjøpte kurv og masse påskeliljer i potte og mekka selv.
 Pynten ved peisen. Vårgrønne lys og en liten lilla vårblomst.


Endelig litt action her igjen. Håper at pågangslysta og blogglivet tar seg opp etter påske. Nå blir det masser med husbygging, familietid og hagekos.

GOD PÅSKE

mandag 11. april 2011

Tro det eller ei...

her kommer jeg..

Endelig føles livet litt lysere. Kroppen krangler fortsatt, men sola og varmen gjør sitt for at det skal bli bedre.
Idag har vi nemlig vært supereffektive. Det vil si min mann. Jeg orka lite, men var der som moralsk støtte. Snuppa hoppa på den nye trampolina si, lekte i en sandkasse som var halvfull med vann og hjalp til med uterydding. Vi har i dag fyllt et hengerlass med søppel, stabla alle paller(tror vi har 20), samla hageavfall og kutta ned diverse forgreninger av diverse trær midt på plenen, rydda terrassen, satt opp igjen leveggen der, vaska terrassen og fått opp hagemøblene. Har stort sett rydda byggeting. Snøen kom fort ifjor og vi fikk ikke rydda før snøen la seg, noe som førte til et mindre pent utseende når snøen smelta nå. Noe den jo har gjort på litt over en uke. I går bytta jeg ut granbar og lyng med påskeliljer på trappa. Skal få tatt et bilde når de begynner å springe ut, og jeg har fått rydda trappa.
I dag har det faktisk vært mer eller mindre overskyet, men alikevel like varmt som på en overskyet sommerdag, ca 18 grader fra kl 12 og utover. Deilig!
Har bare et bilde idag. Sånn ser det ut rundt hos oss om dagen. Grått og brunt, men mer eller mindre snøfritt. Bilde er heller ikke av superkvalitet siden det er tatt med mobilkamraet, men det er da et livstegn. ;)

Håper alle har hatt en flott helg. Det har jeg.