søndag 10. oktober 2010

Helga over igjen...

Da var denne helga passert også..
Fikk opp et par nye lykter. Det vil si så nye var de ikke, for de ble kjøpt inn i juni.
Lyktene er fra Miljøgården!! Nydelige små lykter som lyser opp i høstmørket. Og de lyser veldig fint opp ved siden av "Twilight" bøkene mine.
Helga har gått med til lit shopping. Snuppa fikk nye "støvletter" i svart med bling på og mor fikk bokstaver til bokhylla. De kommer det bilder av i dagslys. ;)

I dag fikk vi endelig henta hjem kjøkkenet til snuppa. Hun fikk det til bursdagen sin i mai sammen med masse tilbehør. "Porselenet" har vi venta litt med og toppen ble ikke montert før idag. Men idag kom alt på plass.


Snuppa fikk leke litt med det før Emil og leggetid. Og det var stor stas da mamma tok fram "rullekaka" hun hadde kjøpt i sommer, som faktisk kunne deles og liksomspises. Fikk rydda litt i det når hun hadde lagt seg. Mannen i huset lurte på hvem dette var mest morsomt for.. Hmmm..
Det skal ikke stå i den styggestygge gangen vår altså. Det skal stå på rommet hennes etterhvert.(og gangen skal pusses opp den og) Og det er oppe til vurdering om det blir helhvitt.
Store muligheter for det også blir det sydd en "gardin" i bak kant ihvertfall.

Liker IKEA sitt "porselen" til ungene jeg. Så dette blir det mer av.
Kaka er kjøpt i en bitteliten butikk ved Løiten Lys på Løten. Det kom forresten også i batterier i platene i dag, det var ihvertfall kjempeartig. De lyste jo!!:D Tror nok snuppa må ha et sideskap etterhvert også. Noen forslag der ute?
Skapene her er straks fulle og det er jo mye mer hun kan få til det.
Tror hun skal få "Norgesglass" fyllt med bestikk etterhvert også.
Håper et syltetøyglass fra Nora(av de små) funker fint som det etterhvert.
Noen som vet om man får tak i liten oppvaskbørste også? Tror det hadde vært litt søtt her.
Håper helgen har fart vel med alle der ute. Nå begynner en ny uke. Jeg håper på å få gjort unna litt rydding. Sånn det er nå får jeg ikke gjort noe på kontoret/hobbyrommet mitt. Og jeg må snart megynne med diverse tags og pakkelapper til jul. Snart bare to mnd igjen. Men vi får se.



1 kommentar:

Alhana sa...

Så flott lekekjøkkenet ble med masse kjekt tilbehør som ungene elsker. Det kommer nok snuppa di til å holde mye på med :)