torsdag 28. oktober 2010

Flere candyer....

Ann Kristin på Ann Kristins fristed har en spennende overraskelses candy gåendes.
Må jo legge ved at jenta har bursdag..

Gratulerer med dagen, Ann Kristin.



Wenche har candy.... Hurra for kusinen min...

Kusinen min, Wenche i Wenches skriblerier, har en suuuper bloggcandy liggendes ute nå. Løp og meld dere på alle mann. Denne jenta er råå på pakker. Jeg kunne jo ikke anna enn å melde meg på denne.

I tillegg vil jeg minne om min egen lille Utfordring også gi et lite hint om at noe vil skje her og når telleren min passerer 2000 visninger. ;)

Ha en fantastisk natt alle sammen.


tirsdag 26. oktober 2010

Tirsdagkveld...

Nå har roen senket seg over huset her ihvertfall. Mannen min kom hjem kl 21 og da så han et program og stupte i seng..
Så da sitter jeg her litt. Har surfa litt og titta på masse fine blogger. Det er så mye fint rundt omkring at jeg blir helt matt.

Dagene nå går med til mye tullball kjenner jeg. Motivasjonen for alt er igrunn borte. Ingen ting som motiverer meg til å få unna ting som hoper seg opp her. Men en gang MÅ ting gjøres. Skulle ønske det fantes NOEN der ute med litt ekstra ryddelyst til meg for eksempel. Neste uke kommer kanskje lillesøstern min innom, og da MÅ kontoret være såpass rydda at vi finner igjen senga ihvertfall. Håper ikke torsdagen blir en ny matt dag for da hadde jeg tenkt å tømme HELE rommet for ALT. Kanskje en kraftig ommøblering er det som må til?

Gode råd for effektiv rydding taes imot med stoor glede.

Ellers går dagene med til å drømme om nytt kjøkken. Har titta litt på Norema sine sider, og der var det et par skikkelig lekre. Edel Dis og Linje Dis er virkelig slik jeg kunne tenkt meg det.  Det blir ikke noe nytt nå, men det er ikke umulig at det gamle kanskje får et nytt strøk maling utpå her. Nå er det nemlig gult og brunt. Blir nesten kvalm bare jeg går inn der fra nystua.

Men nå finner denne husfruen senga. Håper jeg får ha den ifred i natt. Snuppa sov hos oss nemlig fra kl 0230 i natt som var.

mandag 25. oktober 2010

Detalj fra badet mitt..

Noe som gjør dagen er virkelig lys på badet. Så derfor dette bildet. Noe mer viser jeg ikke idag(grunnet lite ryddig bad, og mangel på div lister).



I tillegg har vi belysning i badekaret, noe snuppa syns er stas.
Litt dårlig bilde, men i mangel på stativ ble det slik.

Nå skal jeg tilbringe resten av alenekvelden(mann som jobber overtid) i sofaen!

Utfordring....

Håper noen ser denne og tar utfordringa mi!!

Jeg vil se knagger til barnetøy i entreene rundt omkring i blogglandia!! Skal selv få satt opp noe, men finner ikke noe jeg liker.


Skriv i kommentarfeltet og jeg lager linker i dette innlegget!!

Mummi4ever/ Lise i Eventyrfjellet

søndag 24. oktober 2010

Gleder meg til jul!

Har satt meg godt til rette i sofaen og satt på Polar Ekspressen. Gleder meg til jul. Nå er det bare 2 mnd igjen til julaften.

Noe av det beste er at jeg er nesten ferdig med alle gavene!

Nå skal jeg se ferdig filmen!
Published with Blogger-droid v1.6.3

Søndagmorgen og familiedag

Her er det fyr i peisen, lys er tent og hekletøyet er tatt fram. Snuppa "kokelerer" og vi koser oss med en rolig dag.

Har veldig vinterstemning med alpint på tvn og kuldegrader på gradestokken.
Published with Blogger-droid v1.6.3

lørdag 23. oktober 2010

Lørdag og kosedag...

Idag har snuppa og jeg vært på oldemorbesøk. Koselig og mye kjeks, kaker og snop.

Vel hjemme ble det tvkos før det var sovetid for snuppa. Da ble det mor og far middag. Snuppa er ikke så glad i sopp, så hun fikk hjemmelaget pizza. Vi spiste skinkebiff med stekt sopp, ovnsbakte små poteter og fløtesaus. Nam Nam.

Nå er det straks natta for mor og far også.
Published with Blogger-droid v1.6.3

fredag 22. oktober 2010

Fredagskos....

Sitter her i sofaen og nyter fredagskvelden. Fyr på peisen, tente lys og Gullrekka på tv.

Syns dagen i dag har vært super. Våknet til snø. Så utrolig koselig. En tur på shopping har det blitt også. Bilder av funnene kommer nok. Men jeg kan jo med en gang fortelle at snøen har inspirert meg. ;-)
Published with Blogger-droid v1.6.3

torsdag 21. oktober 2010

Hekla krone til snuppa...

Var på syklubb i går. Og da ble ei rosa krone i alpakka til. Jenta var superfornøyd!
Published with Blogger-droid v1.6.3

onsdag 20. oktober 2010

Da er kvelden og natta her...

Har akkurat ramla inn etter en kjempekveld med syklubben. Koselig med snakk og kos. Har heklet en "krone" til snuppa som jeg skal prøve på henne i morgen.
I forrige uke hekla jeg ei lue til henne. Til penbruk, sammen med kåpe for eksempel..
Sola skinte litt kraftig, men lua syns ihvertfall..

Tok også noen andre bilder når vi først var ute i det utrolig deilige flotte været.
Surt, men sååå nydelig og klart!!

Onsdag og jentedag...

I dag er det syklubbkveld for meg og noen venninner. Vi kaller oss syklubb, men jeg tror faktisk det mest riktige blir skravleklubb.. Skal bli deilig og bare være meg litt i kveld.
Ellers er det stille på hjemmefronten gitt. Dagene er litt leie for tida, og dermed blir det mye mindre blogging. Og ikke minst mye mindre hobbyering.

Men et par bilder legger jeg ved i dag.

Det er bilde av en elefant og en Buddha vi kjøpte på et marked i Italia, da vi var på bryllupsreise for litt over 5 år siden.
Og et bilde av et lite hus fra King's Lynn i England. Vi er egentlig ikke superhappy for nikknaks. Men dette huset fikk vi av et vennepar fra nettopp King's Lynn. Så det får hedersplass i stua.

Nå skal resten av denne dagen tilbringes på sofaen med te og film.

mandag 11. oktober 2010

God morgen.. mandag

Der kom minusgradene for alvor ja. -4 grader her når snuppa og mannen fòr ut av huset for 10 minutter siden. Forsov oss vi i dag da. Snuppa har våknet 0615 i hele helgen, men i dag var det ikke en lyd før 0710. Og da burde mann og barn vært i barnehagen allerede. ;) Men jeg fikk dem da avgårde, og i natt setter jeg på vekkerklokke også.

Nå skal mor i huset finne sofaen etter en hektisk helg. Det høres jo grusomt ut, men sånn er det med en skranten helse.



søndag 10. oktober 2010

Helga over igjen...

Da var denne helga passert også..
Fikk opp et par nye lykter. Det vil si så nye var de ikke, for de ble kjøpt inn i juni.
Lyktene er fra Miljøgården!! Nydelige små lykter som lyser opp i høstmørket. Og de lyser veldig fint opp ved siden av "Twilight" bøkene mine.
Helga har gått med til lit shopping. Snuppa fikk nye "støvletter" i svart med bling på og mor fikk bokstaver til bokhylla. De kommer det bilder av i dagslys. ;)

I dag fikk vi endelig henta hjem kjøkkenet til snuppa. Hun fikk det til bursdagen sin i mai sammen med masse tilbehør. "Porselenet" har vi venta litt med og toppen ble ikke montert før idag. Men idag kom alt på plass.


Snuppa fikk leke litt med det før Emil og leggetid. Og det var stor stas da mamma tok fram "rullekaka" hun hadde kjøpt i sommer, som faktisk kunne deles og liksomspises. Fikk rydda litt i det når hun hadde lagt seg. Mannen i huset lurte på hvem dette var mest morsomt for.. Hmmm..
Det skal ikke stå i den styggestygge gangen vår altså. Det skal stå på rommet hennes etterhvert.(og gangen skal pusses opp den og) Og det er oppe til vurdering om det blir helhvitt.
Store muligheter for det også blir det sydd en "gardin" i bak kant ihvertfall.

Liker IKEA sitt "porselen" til ungene jeg. Så dette blir det mer av.
Kaka er kjøpt i en bitteliten butikk ved Løiten Lys på Løten. Det kom forresten også i batterier i platene i dag, det var ihvertfall kjempeartig. De lyste jo!!:D Tror nok snuppa må ha et sideskap etterhvert også. Noen forslag der ute?
Skapene her er straks fulle og det er jo mye mer hun kan få til det.
Tror hun skal få "Norgesglass" fyllt med bestikk etterhvert også.
Håper et syltetøyglass fra Nora(av de små) funker fint som det etterhvert.
Noen som vet om man får tak i liten oppvaskbørste også? Tror det hadde vært litt søtt her.
Håper helgen har fart vel med alle der ute. Nå begynner en ny uke. Jeg håper på å få gjort unna litt rydding. Sånn det er nå får jeg ikke gjort noe på kontoret/hobbyrommet mitt. Og jeg må snart megynne med diverse tags og pakkelapper til jul. Snart bare to mnd igjen. Men vi får se.



fredag 8. oktober 2010

God helg..

Innom bare på tampen av fredagen.
Idag har jeg bare slappet av, før jeg fikk besøk av ei som ville kjøpe noen av Matildes gamle avlagte klær. Fikk unna nesten 100 plagg. Deilig å bli kvitt dem. De tar jo plass.
Så bar det over til broderlandet og litt shopping. Skulle finne støvletter til snuppa, men det er visst ikke så lett i str 24. Fant masse fine, blant annet et par i grått med Hello Kitty på, men ingen i riktig str. Så da blir det vel en tur på nærmeste storsenter i morgen. Det ble handlet litt snop og kjøtt.
Vel hjemme satte jeg meg ned med nyinnkjøpt BoligPluss og så på de lekre topp tre i konkurransen "Norges vakreste hjem". I tillegg ble et Maison interiør magisk med hjem i dag.
Nå er huset rydda og vaskedama kommer i morgen, så når hun er reist og kanskje noen blomster kommet i vaser blir det helg på oss også.

Riktig god helg til alle der ute i blogglandia!!

onsdag 6. oktober 2010

Kontraster..

Anettes Hus har lagt ut en Utfordring der folk skal vise fram sine kontraster hjemme. Her går alt i hvitt og grått. MEN bøkene mine er vel de jeg ser på kontrasten her i huset. Jeg vil aldri ha kjedelige ensfarga bøker, men mange med masse forskjellige farger. Dette gjør da at ikke alt blir grått og hvitt.

Så da blir også bokhylla som en slags fargeklatt selv om den er hvit.
I tillegg er alle rammene på bildene våre svarte. Jeg har ei hvit ramme, men det blir nok med den ene.

tirsdag 5. oktober 2010

Høstpynt...

På fredag hadde vi huset fullt av folk til FåriKål!!
Da pynta jeg LITT med røde gerbera, lønneblader og kongler.
Mitt aller første sinkhus, fra Kremmerhuset.


Dette får jeg høststemning av. Og kan ikke vente på adventsstiden når jeg ser lysene brenner.



Stua..endelig..

Endelig får jeg lagt ut litt bilder.
Flere bilder med "stemninger" vil komme utover. Men dette er stua i sin enkelhet. Kun spisestua som er "pynta" litt til middagsgjestene vi hadde på fredag.

Lesekrok/kosekrok
Med Ektorp lenestoler og puffer i Svanby grå.
Bordet er Hemnes i hvitt. Lampa på bordet er Årstid fra IKEA.
Puter og planter er og fra IKEA(hihi)
Lampa i hjørnet er gammel, jeg vil heller ha en anna leselampe der.
Gitaren har vi fått av en kompis
som mente huset manglet en gitar til de mange samlingene våre.
Snuppas leker får fiin plass i puffene. Hun trenger ikke ALLE lekene sine i stua syns jeg.

Peisen
Endelig peis i huset.
Lampa fra IKEA, Årstid


Tv-Peisestue
Hemnes tvbenk, overhylle og bokhyller i hvitt.
Bordene er Hemnes i hvitt.
Sofaen er fra Skeidar, ønsker meg 3-4 seter med sjeselong her.
Snuppas Recliner er fra Bohus
Gardinene her, og resten av stua, er Antony grå fra KID
Mitt aller første sinkhus ble kjøpt forrige lørdag på Kremmerhuset.

Spisestua
Gammel spisestue.
Vi skal pusse opp kjøkkenet når vi vinner i Lotto,
da blir det ny spisestue.
Ønsker meg lengre bord. Her er vårt dratt ut i max lengde.
Manglet noen stoler når jeg tok akkurat disse bildene. hihi
Kommer til å kjøpe stoltrekk til alle spisestustolene vi har
(de er forskjellige) så vi får det likt.
Dette er da i grove trekk den nye stua mi.. Koser meg glugg ihjel her nå.

søndag 3. oktober 2010

Høsten er VIRKELIG her...

..denne gang med den "negative" siden sin. Det blåser, regner og er skikkelig uggent ute. Men hva gjør vel det? Vi krøller oss sammen i sofaen med fyr på peisen og ser en god film istedenfor.

Film har det blitt litt av denne helga for lille frøkna her våknet syk med oppkast i går morres. Nå har det roet seg, bare bittelitt feber igjen. Hun har faktisk lekt, sittet oppreist og spist litt mat idag.

Kommer ikke mange bilder idag, men når snuppeluppa her er tilbake i barnehagen får jeg tid igjen. Da kommer det et innlegg om høstpynta bord håper jeg. Og sansynligvis flere bilder fra stua. ;)